Вкусът на здравето Бургас 2016 - коледен фермерски пазар

Размер на шрифта: A A A Назад
Вкусът на здравето Бургас 2016 - коледен фермерски пазар

10 декември 2016 10:00 - 11 декември 2016 19:00

На 10 и 11 декември в Експо център „Флора”, зала 6 ще се проведе коледно изложение за чисти храни и продукти за трапезата. 
Производители ще изненадат ценителите на зравословното хранене с разнообразие от стоки - автентични млечни продукти традиционни и деликатесни, сурови и печени десерти, свежи натурални напитки, квасени пълнозърнести хлябове и тестени изделия, мед и вино, плодове, зеленчуци и консерви, ядкови млека, веган храни, био и еко продукти, диетични храни за диабетици, сладкарски изделия, месни продукти и деликатеси, планински сирена , кашкавали, извара, зърнени култури, продукти от селския двор, студенопресовани масла, сладка и конфитюри, тахани, вина и сокове от арония, ядки, билкови продукти, подправки, домашни ястия и др.
Най-малките ще бъдат зарадвани с безплатно участие в уъркшоп «Израбтване на коледни картички», в който децата ще покажат приложните си умения под ръководството на опитен обучител.
Коледният пазар «Вкусът на здравето» се организира от СНЦ «Общности, опознаване, култура» със съдействието на Съботен фермерски пазар «Славейковото пазарче» в Бургас.

Записване, заявки за участие и повече информация на тел. 0884 041 810 и на e-mail: [email protected].

Свали като PDFСвали като PDF Последна промяна: 2016-11-22 11:12:07