Залата на Великите крале

Размер на шрифта: A A A Назад
Залата на Великите крале

20 февруари 2017 10:00 - 12 март 2017 22:00

MALL GALLERIA И VIASAT HISTORY СЪЖИВЯВАТ ИСТОРИЯТА В „ЗАЛАТА НА ВЕЛИКИТЕ КРАЛЕ“

От 20 февруари до 12 март Mall Galleria ще отведe посетителите на двата търговски обекта в градовете Бургас и Стара Загора на вълнуващо пътешествие в миналото. Увличащи документални предавания на Viasat History ще разкрият тайни от живота на най-знаменитите кралски семейства в историята. Организаторите провокират учениците от 8-ми до 12-ти клас с конкурс за есе с нестандартна тема.

Специално обособеният автентичен кът „ЗАЛАТА НА ВЕЛИКИТЕ КРАЛЕ“ ще разпали любопитството Ви със селекция програми, които едновременно развличат и провокират умовете. Фокусът е върху европейската история, а сред прожектираните заглавия, предоставени от Viasat History са: „Личният живот на Тюдорите“, „Империя на царе: Русия по времето на династията Романови с Луси Уърсли“, „Плантагенетите“ „Писмата на кралица Виктория“, „Забранената история“ и много други.

„ЗАЛАТА НА ВЕЛИКИТЕ КРАЛЕ” ще бъде отворена всеки ден от 10:00 до 22:00 часа от 20-ти февруари до 12-ти март в Mall Galleria, Ниво 1.

Целта на излъчваните програми е образователна, като за учениците от местните гимназии ще бъдат организирани специални прожекции. Всички жители и гости на Бургас и Стара Загора ще имат възможността да се потопят в пищната кралска атмосфера в Mall Galleria и да гледат различни епизоди от документалните поредици всеки ден.

Mall Galleria и Viasat History провокират въображението, като канят всички ученици от 8-ми до 12- ти клас да участват в конкурс за есе на тема „Да бъдеш велик владетел – какво дава и какво отнема властта?“. Литературните произведения трябва да бъдат изпратени до 6 март на [email protected] за Бургас и [email protected] за Стара Загора или на „Информация“ в двата мола. Трите най- добри есета ще бъдат наградени на 12 март в Mall Galleria.

Viasat History е част от компанията Viasat World Limited. Портфолиото от канали в България вклюва документалните Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, както и филмовите канали TV1000 и TV1000 Руско кино.

Повече за кампанията ще откриете на: http://galleriaburgas.bg/; http://www.galleriasz.bg/

Научете още за Viasat History на: http://viasathistory.bg/ и https://www.facebook.com/ViasatHistoryBG/

Предстоящи събития

01 април 2023 - 31 декември 2023

Спортни събития

Свали като PDFСвали като PDF Последна промяна: 2017-02-14 17:41:04