Grand Wedding Expo

Grand Wedding Expo

26 януари 2019 10:00 - 27 януари 2019 18:00

На 26 и 27 януари в Бургас ще се проведе първото издание на най-новото специализирано сватбено изложение: Grand Wedding Expo. Организатор и домакин на форума е Гранд Хотел и СПА "Приморец". За пръв път, подобно представително мероприятие ще събере специалистите в областта - от сватбени агенции и флористи до сладкари и тематични модни брандове на автентична сватбена локация.

В рамките на Grand Wedding Expo ще бъдат показани последните тенденции в сватбените декорации и флоралните аранжировки. Бляскаво ревю ще представи най-новите колекции булчински рокли на водещи брандове, както и бутиково официално облекло за малките гости.  Бъдещите младоженци ще могат да видят и при желание да пробват, италиански брачни халки от злато и сребро със скъпоценни и полускъпоценни камъни.

Във втория ден от изложението, своите красиви и вкусни творения ще представи водеща сладкарска верига. Екипът на ресторантите на Гранд Хотел и СПА "Приморец" начело с шеф-готвач Ивелин Кръстев и зам. шеф-готвач Красимир Петров от своя страна, ще представят дегустационни сватбени менюта.

И през двата дни на Grand Wedding Expo в елегантния ресторант „Приморец“ на едноименния хотел, водещите сватбени агенции в града и областта ще представят различни маси с изготвени от тях сватбени аранжировки. Специалистите ще бъдат на разположение и за консултации.

Поканата от организаторите е отворена към всички – както за сватбени специалисти които искат да вземат участие, така и за бъдещи младоженци, техните близки и приятели. Входът и за участници, и за гости на Grand Wedding Expo е свободен. Вижте всичко за сватбата на едно място – в една автентична бляскава сватбена локация – Гранд Хотел и СПА "Приморец".

Всички са добре дошли.

Входът за събитията, част от изложението е свободен.

Посетителите на Grand Wedding Expo за 26 и 27 януари ще участват в томбола с тематични награди.

Предстоящи събития

01 август 2020 - 31 август 2020

СПОРТНИ СЪБИТИЯ ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ

01 август 2020 - 30 август 2020

ДНИ НА КУКЛИТЕ

12 юни 2020 - 27 септември 2020

Лято` 2020 Уикенд в Бургас!

свали като pdf последна промяна: 2020-07-15 17:48:22