Let's Get PRIM: Un Amore Grande

Let's Get PRIM: Un Amore Grande

14 февруари 2019 19:30 - 14 февруари 2019 23:30

14 февруари е денят, в който по традиция празнуваме любовта и виното. Както всяка година и през 2019 Гранд Хотел и СПА "Приморец" кани всички влюбени на специален празник, този път посветен на романтична Италия. Вечерта носи тематичното име "Un Amore Grande" и ще предложи многобройни изкушения - жива музика с очарователната Велека Цанкова и бенд и кулинарно пътешествие в четири степени из страната дом на Ромео и Жулиета и Джакомо Казанова, просекото и култа към хубавата храна. Ето какво ви очаква:

    Класически ресторант "Приморец"
    Специална Let's Get PRIM вечер "Un Amore Grande"
    Начален час: 19:30
    Очарователната Велека Цанкова & бенд на живо
    4-степенно меню с вкусове от Италия
    Цена куверт на човек: 63.00 лева

Ако искате да си подарите не само една великолепна вечер, но и почивка в 5-звездния Гранд Хотел и СПА "Приморец", то можете да се възползвате от пакетните настанявания за празника. Те включват една (на 14 февруари), две или три нощувки и съответни закуски, както и използване на термалната зона в СПА център "6th Sense": вътрешен басейн, сауна, арома сауна, парна баня, джакузи, релакс зона. Специален комплимент за всички влюбени, закупили празничен пакет с минимум една нощувка е частичен арома-терапевтичен масаж за двама с полинезийско цветно масло.

Празнувайте любовта с нас! Потопете се в автентична романтична атмосфера, с вкусовете на Италия и великолепната Велека Цанкова! Подарете на себе си и любимия човек една незабравима, специална вечер, която ще ви донесе изключителни изживявания: „Un Amore Grande”!

свали като pdf последна промяна: 2020-01-02 13:20:54