Let's Get PRIM: Vasil Petrov Live

Let's Get PRIM: Vasil Petrov Live

08 август 2019 19:30 - 08 август 2019 22:00

Гранд Хотел и СПА Приморец представя: Специална музикална вечер с Васил Петров


На 8 август (четвъртък) специален гост в лятната градина на Средиземноморски ресторант Салини ще бъде Васил Петров. Той ще представи пред бургазлии и гостите на града свои любими популярни джаз стандарти и боса нова теми на Антонио Карлос Жобим, Коул Портър, Джордж и Айра Гершуин, Синатра и много други. Събитието от концепцията Let’s Get PRIM ще започне от 19:30 часа в градината на 5-звездния хотел.

На сцената заедно с българския Франк Синатра ще излезе талантливият пианист Йордан Тоновски. Дуетът ще поднесе на гостите на Гранда на Бургас изкусително музикално пиршество. То ще включва интерпретации на хитови класики като "Summertime", "My Way", "I’ve Got You Under My Skin", "Fly me to the moon", "Strangers in the night", "The shadow of your smile" и много други. Ще звучат и боса нова темите на Антонио Карлос Жобим – „The Girl from Ipanema“, „A day in the life of a fool“, „Corcovado“, които ще отнесат гостите на специалната вечер на бреговете на далечна Бразилия. 

Освен разкошна музика, събитието ще включва и изискано 3-степенно меню.

Не пропускайте възможността да се потопите в класен джаз, на крачка от морето, в спокойния оазис Гранд Хотел и СПА Приморец. Вечер в компанията на най-популярния глас в българската елитарна музика - Васил Петров, обещава автентичен музикален хедонизъм. Когато той е поднесен в лятна нощ, на сцена като Приморец, изживяването може да се опише само с една дума: съвършенство. Заслужавате го.

Цена на куверт: 69.00 лева с включена вечеря с 3-степенно меню.

Предстоящи събития

01 септември 2020 - 30 септември 2020

СПОРТНИ СЪБИТИЯ ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

12 юни 2020 - 27 септември 2020

ЛЯТО` 2020 УИКЕНД В БУРГАС!

свали като pdf последна промяна: 2020-08-21 11:03:02