Grand Wedding Expo 2020

Размер на шрифта: A A A Назад
Grand Wedding Expo 2020

25 януари 2020 10:30 - 26 януари 2020 18:00

На 25 и 26 януари Гранд Хотел и СПА Приморец ще се превърне в автентично сватбено царство. Свои щандове с тематични декорации, информация, консулти ще имат уважавани дългогодишни специалисти от сватбения бранш – сватбени агенти, флористи, сладкари, фотографи, дизайнери на сватбени официални облекла, ювелири. Те ще пресъздадат детайли от реалното тържество, на актуална, разкошна 5-звездна сватбена локация: Гранд Хотел и СПА Приморец. Възможността да покажат нагледно своята работа Гранда на Бургас предоставя на свързаните с бранша класни компании за втора поредна година.

Grand Wedding Expo кани и всички бъдещи младоженци – да се потопят в магията на професионалистите в сватбения бранш, да видят най-новите тенденции в различните направления – булчински рокли, бижута, торти и кенди бар, сватбена фотография, декорации… Разбира се, ще има и отворена възможност за консултации, както и различни изненади от участниците към бъдещите семейства.

Grand Wedding Expo ще включва и отделни подсъбития с модератори различни специалисти – сладкар, фотограф, специалисти в мултимедията и други. Те ще представят последните тенденции в съответното направление, с отворена възможност за въпроси и дискусии.

Предстои обявяване на детайлната програма на Grand Wedding Expo 2020.
За повече информация и участие в изложението на сватбени специалисти: +359 877 850 001 | [email protected]

Предстоящи събития

Свали като PDFСвали като PDF Последна промяна: 2020-01-18 11:29:17