Огнено шоу

Размер на шрифта: A A A Назад
Огнено шоу

03 август 2014 16:00 -
 
Спектакълът „Огън и магия”
  •  
  •  
  •  
Летния театър в Бургас ще бъде опакован с противопожарни одеяла заради огнено шоу. Спектакълът "Огън и магия" ще е на 3 август.
Премиерата на огненото шоу в Бургас и единственото представление за тази година в България ще мине при изключителни мерки за сигурност, съобщиха от морската община. 

В деня на спектакъла от 16 ч. зад Летния театър ще се издигне огромна клада. След това жаравата ще бъде пренесена на сцената в специално изработен стоманен съд. 

Любопитното е, че в началото на спектакъла никой от зрителите няма да разбере къде е подиумът, върху който главният нестинар на с. Българи Михаил Георгиев ще покаже своите мистични танци.

В кулминационния момент кръглата нестинарска сцена с диаметър четири метра ще бъде изкарана пред зрителите като част от представлението. 

Слоеве от стомана, минерална вата и земна пръст ще изолират огромното количество жарава от дървения под на Летния театър.

В навечерието на премиерата атрактивно шествие ще мине по централните бургаски улици и ще ознаменува пристигането на 25-членния екип на спектакъла в града.

Предстоящи събития

Свали като PDFСвали като PDF Последна промяна: 2014-08-01 11:45:47