Изложба-базар „300” в Бургас

Размер на шрифта: A A A Назад
Изложба-базар „300” в Бургас

26 януари 2021 17:00 - 20 февруари 2021 17:00

207 произведения - рисунка, акварел, живопис, графика, скулптура, икони и дърворезба, са включени в интересна изложба в Дружеството на художниците - Бургас  Експозицията е озаглавена "300" и в нея участват 57 автори от цялата страна. 

Идеята на творците е не само да представят свои произведения, но и да предоставят на всеки възможността да закупи картината, която харесва. Творбите са на различна стойност, като най-високата цена за произведение е до 399 лв.

Целта на местните художници е да покажат на хората, че изобразителното изкуство не е само за определен кръг хора, но може да бъде достъпно за всеки, който обича и се вълнува от изкуството.

Наред с утвърдените бургаски творци Добрин Вътев, Наско Стоянов, Лора Янева, Стойко Даскалов, Иво Бистрички, Даниел Йорданов - Алберчето, Ирена Иванова, Анита и Роджар Краев, Йордан Маринов, Гари и Елисавета Ангелови, Йордан Ангелов, Анна Михайлова, Цветан Казанджиев, в изложбата участват и автори от София, Велико Търново, Харманли, Пазарджик, Пловдив и др.

* Посещението на изложбата ще се извършва при спазване на всички противоепидемични мерки за безопасност. 

 

Предстоящи събития

Свали като PDFСвали като PDF Последна промяна: 2021-02-01 16:54:49