Концерт на Светлана Близнакова - SEVI & Band

Размер на шрифта: A A A Назад
Концерт на Светлана Близнакова - SEVI & Band

09 юли 2021 20:00 - 09 юли 2021 23:55

Вокалистката на SEVI - Светлана Близнакова и остров Света Анастасия ви канят на акустична вечер под звездите и представяне на дебютния проект на певицата - "Tomorrow".

Албумът излезе официално през 2020-та година и беше представен с голям успех в медиите и зад граница в Италия, Щатите, Германия, Бразилия ,Франция и др.

Феновете ще имат възможността да чуят рок дамата от SEVI в по-различна стилистика, встрани от по-тежкото звучене на групата. Кънтри - рок - акустик, примесен с елементи от различни стилове, жив, натурален саунд и теми, които вълнуват певицата в последните няколко години.

Вдъхновен от идеята за вярата в утрешния ден, новото начало и готовността да посрещаме смело неизвестното, албума носи заглавието “Tomorrow”. В него взимат участие и Рали Велинов от SEVI, Александра Зернер, и гостите от чужбина - Alberto Steri(Италия) и световно известния вокалист - Johnny Gioeli(Hardline, Axel Rudi Pell)

Светлана Близнакова е събрала и супер група, с която ще представи проекта на 9-ти юли на сцената на остров Света Анастасия:

Мартин Профиров( P.I.F, Силует), Рали Велинов(SEVI), Александър Кирилов( SEVI, Vulgar Bulgar), Милена Генева(Вокализирай Това).

Освен всичко друго по време на престоя на острова певицата ще заснеме и клип към предстояща нова песен.

20:00ч - Отпътуване от Магазия 1, пристанище Бургас.

21:00ч - Начало на концерта на остров Св. Анастасия.

Нужна е предварителна резервация на 0882004124

Билети с включен транспорт: 25 лв.

Билети можете да закупите директно и през URBO или от Туристически информационен център „Часовника“, касата във фоайето на „Магазия 1“.

Повече информация на телефон 0882 004 124 - всеки ден от 9 часа до 17 часа и мейл: [email protected]

Свали като PDFСвали като PDF Последна промяна: 2021-06-18 10:03:32