Зулендър 2

Зулендър 2

15 февруари 2016 13:00 - 18 февруари 2016 00:00

Разсмя ни още с първия тийзър трейлър, в който гласът на Стивън Хокинг обяснява за Големия взрив и чудото на човешкия мозък. Че този филм е способен да унищожи шепа сиви клетки е вярно, колкото че E = mc2, но качествата му като смехотерапия също са физически закон.


Петнайсет години след първата част, моделите Дерек и Хенсел (почти немръднали Бен Стилър и Оуен Уилсън) се връщат към подиума в точния момент – ерата на селфитата, в която емблематичните им муцки duck face вече се практикуват от всеки (включително от Джъстин Бийбър в предсмъртен миг). Светът на модата обаче така се е променил, че след среща с Бенедикт Къмбърбач като модел с неясен пол и Пенелопе Крус като Интерпол агент в червен латекс, готов да се пръсне, двамата тръгват на мисия да спасяват модата от самата нея. Или нещо от сорта, няма значение – Зулендър 2 е 100-минутен виц, на който се надяваме да не се смеем само накрая.

 

Режисьор: Бен Стилър
Сценарий: Джъстин Теру, Бен Стилър, Джон Хамбург, Дрейк Сатър 
С: Бен Стилър, Оуен Уилсън, Пенелопе Крус, Уил Фарел, Оливия Мън, Кристен Уиг, Бенедикт Къмбърбач, Маколи Кълкин, Джъстин Бийбър, Лени Кравиц, Деми Ловато

Предстоящи събития

19 юли 2024 - 20 юли 2024

ПРАЗНИКЪТ НА С.МАРИНКА

Свали като PDFСвали като PDF Последна промяна: 2016-02-15 09:38:27