ИГРА "ОПОЗНАЙ БУРГАС"

Размер на шрифта: A A A Назад

ПРАВИЛА НА ИГРА „ОПОЗНАЙ БУРГАС"

ПРАВИЛА НА ИГРА „ОПОЗНАЙ БУРГАС"

Играта "Опознай Бургас" има за цел да запознае жителите и гостите на града с неговите най-интересни забележителности и обекти.

  1. Книжка-игра "Опознай Бургас" е на цена 2 лв./брой и се закупува от Туристически информационен център "Часовника", разположен на ъгъла на ул. "Александровска" и бул. "Алеко Богориди".
  2.  Книжка-игра "Опознай Бургас" няма краен срок.
  3. В книжка-игра "Опознай Бургас" трябва да се съберат 18 печата, от обекти,  разположени на територията на Община Бургас.
  4. При посещение на всеки обект, се поставя печат на съответното място в книжката. Получаването на печат изисква разглеждане на обекта.
  5. В 16 от обектите, освен печат, посетителят (посетителите) получава и 1 бр. парче от пъзел "Аз Обичам Бургас".
  6. Някои от обектите включени в книжка-игра "Опознай Бургас" са със сезонно работно време. Преди да посетите даден обект, се уверете, че същият е достъпен и приема посетители.
  7. За посещение от големи групи, училищни класове и детски градини е задължителна предварителна резервация, за посещение на съответния обект.
  8. Играта може да се играе от един играч (индивидуално) или от няколко играча /колективно/,  училищен клас или група от детска градина. И в двата случая, при събрани всички печати и правилно подреден пъзел, се печели една награда.
  9. Награди:

Община Бургас осигурява награда за всяка книжка при събрани всички печати и сглобен пъзел. Индивидуалните награди са предметни, а групите от детски градини и училища ще получат  еднодневна екскурзия до един от 100-те национални туристически обекта, извън Бургас.

Индивидуална награда се получава в Туристически информационен център "Часовника";

Колективна награда се получава в сградата на Община Бургас, ул. "Александровска" 26, втори етаж, дирекция "Образование".

За информация: телефон 056 825 772.