Екип

Гергана Б. Брънзова-Ерденай - Директор

Гергана Брънзова

Гергана се включва в екипа на Община Бургас октомври 2018. Оглавява Дирекция "Младежки дейности" от 2019 година.

Вярва, че за да може България да просперира и се развива са нужни квалифицирани кадри и хора с желание за всеотдайна работа в сферата на тяхната специалност.

Помага на хората да открият истинския си потенциал, напътствайки ги с пример.

Обича да работи над баскетболните умения на подрастващите и да ги тренира в процеса им на развитие. Здраве, личностно израстване, оптимална спортна подготовка, психология, цялостна медицина и здравословно хранене са основни предмети, от които се интересува. Всекидневно обогатява знанията си.

С работен опит в: професионален баскетбол, организация на събития за здравословен и активен начин на живот и образование.

С умения в: управление на организация с нестопанска цел, life coaching, личностно израстване, йога, Пилатес, приготвяне на здравословна храна.
Професионалист Бакалавър в Бизнес Управление, Магистър и докторант с фокус Цялостна Натурална Медицина, магистърска степен сертификат Лидерство и Управление, ФИБА( Международна Баскетболна Федерация) мениджър организация на събития, човешки ресурси.

Силна страст за чиста и добра храна за съзнание и тяло!

Майка на три деца.
Гражданин на света. Гордее се, че е българка и е родом от Бургас.

Пламена Зайкова - Мл. експерт Младежки дейности

Пламена Зайкова

Пламена е в екипа на Дирекция "Младежки дейности" към Община Бургас от началото на 2019г.

Тя е артист, спортист, инструктор, хореограф, треньор. Има педагогическо образование с профил физическо възпитание и спорт.

С голям опит, като обучител и експерт в иновативните методи за обучение на деца и младежи, както и в преподавателската дейност, насочена към социалната сфера.

Тя е главен организатор и координатор на програмата "Активна ваканция" към платформата "Активни и здрави", стартирала през април 2019г.

Отговаря за доброволческия екип, който е част от събитията организирани по програмата.

Желанията и са насочени към подобряване на методите за физическа активност и емоционална интелигентност при подрастващите.

Твърди, че физическата активност не бива да се бърка със спорта. Твърдо е убедена, че за да бъде здрав, човек е добре да се вслушва в нуждите на собственото си тяло.

Наталия Масларова - Мл. ексепрт "Младежки дейности"

Наталия Масларова

Завършила е Маркетинг в БСУ. Има познания в областта на рекламата, маркетинга, графичния дизайн и административното обсужване, което допринася за качественото изпълнение на нейните задачи.

Като част от екипа на дирекция Младежки дейности, Наталия е насочена към популяризиране дейностите от платформата "Активни и здрави" и търсене на нови възможности за възпитаване и изграждане на трайни навици за здравословен и активен живот у всички.

Вярва, че България разполага с целия потенциал, които и е необходим, за да се превърне в силна и просперираща държава.  "Искаш да си щастлив, тук където си роден?" - казва тя - "Тогава се занимавай с това, което прибавя умения, които да споделяш и с които да си полезен на хората.  Да твърдиш, че нямаш време да работиш върху себе си, независимо дали, това означава, да усъвършенстваш ума си или да подхранваш духа си, е все едно да кажеш, че нямаш време да спреш за бензин, защото си много зает да караш. Важно е това, което правиш, да има душа и да е полезно."

 

свали като pdf разглеждания: 1446 последна промяна: 09:13:16, 22 октомври 2019