Адрес: гр.Бургас Северна промишлена зона

Управител: Красимир Колев
Тел: 056 810705
Факс: 056 810184
Гл.счетоводител: 056 810707
e-mail: hlebozavoda@mail.bg

Предмет на дейност: Производство на хляб и хлебни изделия, сладкарски изделия, търговия с хранителни и нехранителни стоки.

Дружеството разполага с една от най-модерните кухни-майки в Област Бургас, където  ежедневно се приготвя богато и разнообразно меню, включващо голям брой супи, месни и безмесни ястия, аламинути, скара и десерти. Влаганите материали са с високо и доказано качество, а екипа е изграден от професионалисти с дългогодишен опит в кулинарията.

 Кухнята-майка ежедневно храни хиляди бургазлии, които са ни избрали заради високото качество на продукцията ни и високия професионализъм. Фирмата разполага със седем кулинарни магазина с марката "Аламинут", които са се доказали, като предпочитан избор за жителите и гостите на гр. Бургас. На кухнята-майка се доверяват и множество клиенти като Домашен социален патронаж, Български червен кръст, училища и детски градини в Област Бургас, социални домове, болници и други.

 

Услугите които предлага кетъринг "Аламинут" са организиране на кафе-паузи, коктейли, цялостна подготовка и реализация на представителни събития, корпоративни мероприятия и частни събития. Фирмата разполага с богато меню, разнообразие от храни и напитки  и специализирано оборудване. Нашите специалисти могат да ви консултират при организирането и провеждането на вашето събитие, както и при избора на меню. Кетъринг "Аламинут" се е доказал с високият си професионализъм и е предпочитан избор при организирането на частни и бизнес събития без ограничение на броя на гости и място за провеждане. Повече информация можете да откриете и сайта www.alaminut.net

Магазините на "Хляб и хлебни изделия" ЕООД можете да откриете:

1. Магазин Аламинут 1, ул. Цар Симеон I, 111 (Понеделник-Петък от 11 до 20 ч.; Събота от 10 до 18 ч.)

2. Магазин Аламинут 2, ул. Уилям Гладстон 107 (Понеделник-Петък от 11 до 20 ч.; Събота от 10 до 18 ч.)

3. Магазин Аламинут 3, к-с Лазур, бл.5 (Понеделник-Петък от 11 до 20 ч )

4. Магазин Аламинут 4, к-с Славейков бл. 1Б (Понеделник-Петък от 11 до 20 ч. )

5. Бързо хранене Аламинут, к-с Меден Рудник, отстрани на бл.432 (Понеделник-Петък от 11 до 20 ч.)

6. Магазин Аламинут 5, бул. Ст Стамболов 45 (Понеделник-Петък от 11 до 20 ч.; Събота от 10 до 18 ч.)

7. Магазин Аламинут 6, жк. Зорница, пазарчето до блок 8 (Понеделник-Петък от 11 до 20 ч.; Събота от 10 до 18 ч.)

8. Заведение "МОСТА" - Морска градина Бургас, до входа на моста. Заведението разполага с над 80 места и е с чудесна гледка към морето. Организиране на лични и фирмени мероприятия край брега на морето.

 

За повече информация посетете страницата на "Хляб и хлебни изделия" ЕООД www.hlebozavoda.com