"ДЕЗИНФЕКЦИОННА СТАНЦИЯ" ЕООД

ДЕЗИНФЕКЦИОННА СТАНЦИЯ

Адрес: гр. Бургас, ж.к."Зорница", Административна сграда 51 /срещу родилното отделение на УМБАЛ Бургас/

Управител: инж.Нели Бойчева
Телефони : 056 862981; тел./факс 056 862983; GSM 0893 683143

e-mail: [email protected]

Предмет на дейност: Борба срещу инсекти, влечуги, складови вредители и вредни гризачи. Препарати за бита. Дезинфектанти. Мониторинги. Договори. Заявки.

ДЕЗИНФЕКЦИОННА СТАНЦИЯ - БУРГАС ЕООД е специализирана в областта на контрол на вредни насекоми и гризачи, влечуги, складови вредители и птици . Разполага със съвременна техника и препарати за обработки срещу хлебарки, мравки, мухи, гризачи и всички складови неприятели, както и с квалифицирани специалисти, притежаващи съответните разрешителни за провеждане на мероприятия по Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация и Фумигация.

Модерната ULV-техника /студен и топъл аерозол/ която се  използва, гарантира бърз ефект при борбата с кърлежи и комари в градска среда, а ползваните биоциди гарантират щадене на околната среда и здравето на населението. За извършване на дейността си дружеството използва мотоделтапланер, както и услуги на авио отряд от селскостопанската авиация при обработка в заблатени и мочурливи райони, където няма достъп на хора и наземна техника.

ДЕЗИНФЕКЦИОННА СТАНЦИЯ - БУРГАС ЕООД е една от водещите фирми в областта на Интегрирания Пест Контрол (IPM) в България. Сертифицирана е по ISO9001 и ISO14 001.
Вписана е в регистъра на Министерство на Здравеопазването под №18/28.03.2005г.

ДЕЗИНФЕКЦИОННА СТАНЦИЯ БУРГАС ЕООД извършва:

Дезинсекция - унищожаване  на летящи /мухи, комари, молци, оси, стършели/ и пълзящи /хлебарки, мравки, дървеници, дрешни въшки, бълхи/ насекоми, които са източници и приносители на заразни заболявания  чрез:

  • Машинно опръскване с воден разтворна инсектицид на местата, където инсектите се укриват и размножават - шкафове, под мивки, зад хладилници, печки, мебели, первази, ламперии и т.н.
  • Опръскване с УМО електрическа пръскачказа покриване на големи повърхности и трудно достъпни места - шахти, тунели, избени и тавански помещения, производствени помещения и складове.
  • Точкуване- поставяне на инсектициден гел чрез прецизно дозиране със специален пистолет в цепнатини, бяла и офис техника, кухненско обзавеждане и др.
  • Комбиниране на различни техники за получаване на максимален ефект.

Дезакаризация на тревни площи -  профилактика и унищожаване на кърлежи в паркове, градини, плажове, сметища и други открити площи със съвременни машини за мащабни обработки и с безопасни за хора, домашни любимци и растения препарати.  
Дератизация - контрол и унищожаване на вредни гризачи (мишки и плъхове), които са  резервоари  и приносители на особено опасни инфекции, увреждащи и замърсяващи селскостопанско и друго имущество. Използват се  родентициди под форма на хранителни примамки, екологични капани и ултразвукови устройства.

Фумигация - обгазяване на празни помещения, оранжерии, складове, силози, мелници и селскостопанска продукция срещу складови неприятели /житна и оризова гъгрица, зърнов и брашнян бръмбър/.

Бърд контрол - контрол и борба срещу птици /лястовици, гнездящи по сгради, врабчета и гълъби в затворени помещения/. Използват се  специални мрежи, шипове  и електронни устройства. Обработки срещу влечуги /земни и водни змии, гущери/  - Използва се репелент срещу влечуги - гранулиран продукт, съдържащ ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечугите от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни. Безопасен за хора и домашни любимци.

Предлага се абонаментно обслужване и еднократни обработки. Издава се протокол, с който дружеството носи отговорност за извършената работа и служещ за отчет пред РЗИ, съгласно нормативните изисквания.

Стойността на вида обработка /дезинсекция, дератизация или дезинфекция/ се определя след безплатен оглед и диагностика от специалист, отчитайки вид, големина на обекта и степента на заразеност.

"Дезинфекционна станция - Бургас" ЕООД през 2017г. откри магазин за продажба на препарати за борба с вредители, дезинфектанти, семена и торове, който се намира на територията на автогара "Запад", с лесно местоположение и разполага с богат асортимент продукти за битова употреба. Посетителите в района на автогара "Запад" могат да посетят магазина от понеделник до петък от 8:30 до 17:30ч, както и в събота от 8:30 до 12:30ч., от където можете да закупите препарати за битова употреба срещу:

  • летящи и пълзящи инсекти/мухи, комари, молци, оси, стършели, хлебарки, мравки, бълхи и кърлежи/
  • вредни гризачи (мишки и плъхове, къртици, сляпо куче)
  • влечуги и птици, вредители по растения, дезинфектанти.

Предглагат се примамки за гризачи под формата на пасти, блокчета и пелети, дератизационни кутии и лепила, дезинфектанти подходящи за битова и професионална употреба. За селското стопанство магазина на "Дезинфекционна станция - Бургас" ЕООД разполага с минерални и листни торове, сортови семена и градински инвентар.

Всички предлагани продукти в магазина можете да закупите и чрез електронния магазин, в сайта на дружеството.

 

За повече информация посетете страницата на "Дезинфекционна станция" ЕООД: http://dsburgas.bg/

ДОКЛАДИ

свали като pdf разглеждания: 22715 последна промяна: 09:29:31, 06 август 2020