Абитуриенти се учиха на пътна безопасност

четвъртък, 07 май 2015
Публикувано от: Димитър Шишманов

Повече от 100 абитуриенти от различни бургаски училища се включиха в открит урок по пътна безопасност. Обучението проведоха служители от сектор  "Пътна полиция" при ОДМВР - Бургас и доброволци от БМЧК. По повод предстоящите абитуриентски балове кметът Димитър Николов призова младите хора да бъдат внимателни, когато отиват да празнуват.
"Уважаеми абитуриенти! Само след дни ви предстои едно незабравимо изживяване. Това е спомен, който ще пазите през целия си живот. Нека той бъде приятен и красив за всички вас. За съжаление всяка година ставаме свидетели на неприятни инциденти и хубавите преживявания се превръщат в трагедия. Затова, забавлявайте се, но бъдете внимателни, особено когато се придвижвате с автомобилите. Не допускайте под влиянието на емоциите и алкохола да помрачите един от най-вълнуващите моменти в живота си", каза Димитър Николов.
Той допълни, че Община Бургас ще търси съдействие от всички отговорни институции да се осигури присъствие на служители на "Пътна полиция" на колкото може повече места в дните на абитуриентските балове.

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 3521 последна промяна: 13:15:54, 07 май 2015