СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” отбелязва патронния си празник с атрактивен шоу-спектакъл в Летния театър

понеделник, 11 май 2015
Публикувано от: Анелия Казакова

 

Едно от елитните бургаски училища - СОУ "Св. Св. Кирил и Методий", ще отбележи своя патронен празник , 11-ти май с поредица от спортни прояви и шоу-спектакъл. Преподаватели и ученици ще посрещнат гости и родители в залата на Летния театър от 17.30 часа днес /понеделник/. Тогава ще бъде даден старт на атрактивен шоу - спектакъл , който ще подари на публиката музикална палитра от популярна и народна музика. На сцената ще се изявят възпитаници на училището от 1 до 11 клас. За доброто настроение ще се погрижат спортни  двойки по танци от 1-ви, 3-ти  и 7-ми клас. Балет "Диамант" ще представи своята най-нова хореография. Програмата ще продължи с акробатични изпълнения със саби. Финалът на спектакъла е запазен за атрактивния мажоретен състав на СОУ "Св. Св. Кирил и Методий".

Началото на празничните събития бе поставено със спортен празник в двора на училището. В рамките на състезанието се проведоха турнири в 5 различни спорта. Проявата завърши с празнично хоро.

От 12.00 ч.  ще бъде открита изложба с рисунки от пленер "Пролет 2015" на учениците от паралелките по Изобразително изкуство V- XII клас в градската художествена галерия.

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 4087 последна промяна: 09:14:00, 12 май 2015