Заповядайте с усмивка на Благотворителен базар „Коледни усмивки“ тази събота

вторник, 06 декември 2016
Публикувано от: Стефан Минчев

На 10 декември 2016 г. в МОЛ "Галерия" - Бургас ще се проведе благотворителен коледен базар на инициативата "Заедно за специалните деца на Бургас", свързана със създаването на Дневния център за деца и младежи с увреждания в Приморски парк. Ще се набират средства за специализирано оборудване на медицинско-рехабилитационната част на Центъра.

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Бургас, МОЛ "Галерия" - Бургас, СНЦ "Равен старт 2009" и Сдружение "Реа" - град Бургас. Като продължение на първата обществена изява на инициативните родители и техните деца, които посрещнаха Международния ден на хората с увреждания - 3-ти декември, с усмивка и празнично шествие по улиците на Бургас, мотото на благотворителния базар е "Коледни усмивки". Ще се продават уникални коледни подаръчета, картички, украса, сувенири, изработени в детските ателиета на сдружение "Реа", от самите родители и от доброволци.

Станете съпричастни към каузата на специалните деца на Бургас, дарете от сърце и се усмихнете за Коледа. Нека да има коледни усмивки за всички. Очакваме ви!

 

За събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/336602206707707/

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1380 последна промяна: 16:12:47, 06 декември 2016