Димитър Николов: Честита Нова година, бургазлии

неделя, 01 януари 2017
Публикувано от: Димитър Шишманов
Димитър Николов

Кметът Димитър Николов отправя празнично послание към жителите на Бургас. В приветствието си той пожела 2017- та да ни донесе повече доброта.

 

"Скъпи съграждани,

Измина една година, в която всички полагахме усилия да продължим развитието на Бургас. Преодолявахме много предизвикателства, успешно защитихме и реализирахме важни проекти, с което Бургас става по-хубав и добре устроен град. Заслуга за това има всеки един от вас.

И през тази година бургаските ученици, преподаватели, хора на изкуството и специалисти от различни области постигнаха успехи и донесоха престиж на нашия град.

На прага сме на новата 2017 година, която посрещаме с надежда и вяра в доброто. Бургазлии винаги са били хора със силен дух и вярвам, че той ще продължи да е движещата сила за развитието и доброто бъдеще на нашия град. Нека носим в себе си повече положителна енергия и да бъдем единни както в трудните, така и в добрите моменти. Само така ще вървим уверено напред и ще създаваме нови хубави неща за нас и нашите наследници.

Новата 2017 година идва заедно със своите предизвикателства. Затова трябва да сме мобилизирани във всеки един момент и да ги посрещаме с увереност в собствените си сили и възможности. Предстои ни много работа по важни за града ни проекти и вярвам, че натрупания във времето опит ще ни помогне да ги реализираме.

Нека на прага на новата година си пожелаем преди всичко здраве за нас и нашите близки. Да има повече топлина и уют във всеки дом, да се родят повече деца. Да се радваме на мир и благоденствие. Скъпи бургазлии, нека 2017 година да сбъдне всички ваши мечти и да ни донесе повече доброта.

 

Честита Нова година!"

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 7445 последна промяна: 11:01:35, 01 януари 2017