Удължава се срокът за подаване на песни за „Бургас и морето“

петък, 19 май 2017
Публикувано от: Димитър Шишманов
"Бургас и морето"

Поради постъпили запитвания от автори, относно Националния конкурс за песен "Бургас и морето", крайният срок за подаване на заявления за участие се удължава с десет дни.
В срок до 31 май, включително, всички автори могат да подадат своите песни на адрес: Община Бургас, ул."Александровска" №26, "Деловодство", за Националния конкурс за песен "Бургас и морето", а също и на електронен адрес: burgas.moreto@abv.bg
Конкурсът създава и разпространява български песни, насърчава творческия потенциал в областта на музикалното изкуство, подкрепя композитори, поети, изпълнители и развива българската музикална култура. Регламентът и условията за участие в "Бургас и морето" могат да бъдат намерени на следните електронни адреси: http://www.burgas.bg/bg/info/index/365 http://www.letenteatar.com/bg/index/static/4/.
От всички изпратени песни професионална подборна комисия ще селектира 12-те най-добри, които ще вземат участие във финалната конкурсна вечер на 29 юли.
Актуална информация за всичко свързано с предстоящото музикално събитие може да следите и в ефира, сайта и фейсбук страницата на БГ Радио - медиен партньори на конкурса.

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 3595 последна промяна: 12:29:15, 19 май 2017