Burgas Skate Open 2017 ще бъде луда надпревара с фестивална атмосфера

петък, 11 август 2017
Публикувано от: Стефан Минчев
Скейт

Утре, събота, ще се проведе третото издание на Burgas Skate Open. Тази година събитието няма да е просто състезание, а младежки фестивал със сцена, музика и парти атмосфера. Очакват се майстори на дъската от страната и чужбина, привлечени от сериозния награден фонд, но и от красотата и условията, които Бургас предлага за практикуване на този спорт. Скейт парк "Изгрев" продължава да е най-модерният у нас и абсолютно равностоен като качество на съоръженията от този клас в Европа и зад океана.

Вече потвърдиха своето участие победителите от 2015 и 2016 година - Явор Вечерников и Владимир Иванов, Dávid Szépvölgyi от Унгария, Rysan Marien от Холандия, Daniel Delgado от Барселона, Marco Kara от Германия, състезатели от Бразилия и Русия. Бургас ще стиска палци за добро представяне на местното момче Виктор Йорданов. Очаква се още изявени скейтъри да се включат в надпреварата.

Първият ден (11 август) ще премине в експо център "Флора" в Морската градина, под формата на Warm Up Event. На специално изградени уреди ще се проведе конкурсът Best Line, а фотографите Ивайло Дончев, Велико Балабанов и Теодор Пеевски ще представят съвместна изложба, посветена на скейт културата в България.

На 12 август, 16 часа, стартира същинското международно състезание. След награждаването, в близост до скейт парка ще започне концерт на живо с участието на Funktool, Daft Dub и FYRE.

За актуални новини следете страницата на събитието във фейсбук:

 

https://www.facebook.com/BurgasSkateOpen/?hc_ref=ARRcXYm7E3QRnWMFblGB_HoVEcA7IZXWE9cwYjRX50xuWyubcCF0I8r4t8lr-XZS7tI&fref=nf

 

Burgas Skate Open 2017 се организира от Amnesia Skate Shop и Община Бургас, като част от инициативата на кмета Димитър Николов "Бургас харесва младите":

 

https://www.facebook.com/BurgasLikesYouth/?fref=ts

 

Очакваме ви - It's going to be crazy!

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 12797 последна промяна: 10:54:15, 11 август 2017