Burgas Jam вади от групарското им амплоа най-добрите китаристи у нас

петък, 04 август 2017
Публикувано от: Стефан Минчев
Китарен фест


Остава месец време до първото издание на Burgas Jam guitar fest - 3 септември, в пространството до Морска гара. Това е един уникален музикален експеримент, който ще се случи за първи път у нас. Целта е в името на музиката и публиката, на една сцена да бъдат събрани възможно най-много от елитните български китаристи.

Те ще получат свободата да свирят това, което обичат, да излязат от ролята на членове на група, в която хората са свикнали да ги виждат, да разкрият своя пълен потенциал на майстори на китарата, вложили години от живота си в овладяване на този въздействащ инструмент.

Всеки от участниците ще има своето време на сцената за солова изява. Всеки от тях ще изсвири любимо парче на китарист, пред когото се прекланя, но не само това. За да бъде музикалната емоция пълна, на сцената ще има бенд от феноменални музиканти с два комплекта барабани, перкусии, клавишни, брас и др. Кулминацията на шоуто ще настъпи, когато всички китаристи /гарантираме ви, че ще са наистина много/ изсвирят заедно едно парче. Кое е то? - това е тайна, която ще се разкрие само пред публиката на фестивала.

Билетите са вече в продажба. Цената е само 10 лева. Търсете ги в Евентим.бг и на Лятна каса - Часовника в центъра на град Бургас.

Имаме да казваме още много за изпълнителите и подробности за съпровождащите фестивала дейности и атракции, така че следете неговата страница във фейсбук:

 

https://www.facebook.com/burgas.jam/

 

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 8490 последна промяна: 14:33:54, 07 август 2017