Енчо Керязов кани бургазлии на седмата "Нощ на звездите" в столицата, но планира спектакъл тук през 2019 г.

вторник, 16 януари 2018
Публикувано от: Стефан Минчев

Световноизвестният цирков артист и еквилибрист Енчо Керязов гостува днес на кмета Димитър Николов. На 17 март в столичната зала "Арена Армеец" предстои седмото издание на спектакъла "Нощ на звездите", който събира на едно място уникални артисти от различни държави, поканени от българската звезда. След днешния разговор обаче започна да зрее идеята в близко бъдеще шоуто да гостува и в Бургас, когато бъде завършена новата градска многофункционална зала с над 6000 седящи места в к-с "Изгрев". От самото начало идеята е под нейния покрив да се случват не само спортни събития, но и мащабни концерти и спектакли.

Както всеки път, предстоящото издание на "Нощ на звездите" в София ще започне с награждаване на талантливи български деца и младежи в областите образование, изкуство и спорт, спечелили стипендия от "Фондация Енчо Керязов". Веднага след това е шоу спектакълът.

Бургазлиите, желаещи да посетят събитието, могат да открият подробна информация за него тук: http://enchokeryazov.org/bg/.

 

* Част от публикуваните снимки са от миналогодишното шесто издание на "Нощ на звездите", в което имаше и бургаско участие - оркестър "Levon Manukyan Collegium Musicum" и хор "Родна песен".

 

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 6147 последна промяна: 11:38:39, 18 януари 2018