Бургас е домакин на регионалния форум „Бизнесът – сила за добро“

четвъртък, 21 юни 2018
Публикувано от: Радостин Рачев

Зам.-кметът на Община Бургас Йорданка Ананиева и председателят на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН Огнян Траянов откриха регионалния форум "Бизнесът - сила за добро" в зала Георги Баев на Културен център "Морско казино".

Целта на бизнес организацията е да се срещне с местните компании и да обсъди заедно с тях редица важни теми като - "Защо и как корпоративна социална отговорност е за всеки бизнес", "Лидерство и поемане на лична инициатива", "Силата на колективните проекти" и "Партньорството като успешен подход за положителна промяна в обществото".

Главен лектор на форума е г-н Огнян Траянов, който освен председател на Мрежата е председател на Българската асоциация по информационни технологии и основател на компания "Технологика".

Партньори в осъществяването на форума са Община Бургас и Университет "Проф. Д-р Асен Златаров". 

Българската мрежа на Глобалния договор на ООН е най-активната организация в страната в сферата на корпоративната социална отговорност и устойчивото развитие. Тя е мрежата на отговорния бизнес, която с работата си показва, че бизнесът, посредством участието си в колективни проекти, е сила за добро.

Мрежата е обединение на отговорни компании, образователни институции и неправителствени организации. Тя функционира като част от световната инициатива на Глобалния договор на ООН и е национална партньорска организация на водещата европейска мрежа за КСО - CSR Europe.

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 5911 последна промяна: 13:24:46, 23 юни 2018