С водосвет и шоу програма откриха новия модерен футболен терен в комплекс „Изгрев“

понеделник, 22 октомври 2018
Публикувано от: Димитър Шишманов
"Нефтохимик"

С водосвет и богата шоу програма официално беше открит новият модерен футболен терен в комплекс "Изгрев", който изцяло ще задоволява нуждите на трениращите в "Нефтохимик" над 300 деца и юноши.

 

Около 1000 души, сред които много родители и близки на бъдещите звезди, бяха дошли, за да се насладят на новата придобивка.

Сред официалните гости бяха зам.-кметът на Община Бургас д-р Лорис Мануелян, депутатът Галя Василева, общински съветници, начело с председателя Костантин Луков, бизнесмени.

 

Лентата преряза д-р Мануелян. "Надявам се на това уникално футболно игрище да израснат новите големи имена на бургаския и българския футбол", заяви заместник-кметът.

След богатата музикално-развлекателна програма официално бяха представени всички формации от детско-юношеската школа на "Нефтохимик", което предизвика бурните аплодисменти на зрителите.

 

 

На новия футболен терен, който е с размери 93 на 52 метра с изкуствено тревно покритие и трибуни с 215 седящи места, ще могат да водят тренировки и да играят официални мачове всички детско-юношески отбори на "Нефтохимик".

 

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 4320 последна промяна: 12:50:53, 22 октомври 2018