Последна седмица, в която можете да посетите Пясъчния фестивал

вторник, 30 октомври 2018
Публикувано от: Радостин Рачев

Пясъчните скулптури удържаха на претенциите на времето през този летен сезон и очакват тези, които още не са го посетили. Ако вече сте ги разгледали, до 4-ти ноември ще имате последна възможност да си кажете довиждане с тях, защото след това теренът ще бъде зазимен и подготвен за следващото издание.

11-то издание на фестивала за пореден път събра на едно място творци от различни точки на света: Австралия, Турция, Украйна, Германия, Словакия, Чехия, Русия и силното българско присъствие, благодарение на което за пореден път мястото на България в световната карта на престижните пясъчни фестивали се затвърди.

22-ма скулптори от цял свят вдъхнаха живот на своите идеи, вдъхновени от тазгодишната тема на фестивала "Митове и чудовища", която успя да въплъти в себе си толкова много емоция и дух.

Последният ден, в който пясъчният град ще бъде с отворени врати е 4 ноември. Дотогава ви очакваме в парк "Езеро" до Конната база от 9:00 до 21:00 часа, без почивен ден, а цените са без промяна - 1.5 лв. за пенсионери и ученици, 2.5 лв. групов билет, 3.5 лв. нормален билет и безплатен вход за деца до 7 г. и лица с увреждания.

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 3364 последна промяна: 11:26:35, 01 ноември 2018