Включете се в кампанията "Подари от сърце",зарадвайте дете или възрастен в неравностойно положение от Бургас

петък, 23 ноември 2018
Публикувано от: Мариета Ханджиева

Да подариш подаръка, за който мечтае едно дете, лишено от топла родителска прегръдка е малък жест, който със сигурност обаче ще донесе много радост и искрени усмивки. Всеки, който желае може да дари тази емоция, включвайки се в новата инициатива на Община Бургас - "Подари от сърце". В кампанията ще бъдат включени всички социални и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават деца, младежи и възрастни.
Инициативата е вдъхновена от кампанията Операция "Плюшено мече" - https://plushenomeche.org, като администрацията стартира и своята инициатива, която включва деца, младежи и възрастни от всички защитени жилища и социални домове на територията на Бургас.
Всеки, който желае ще може да купи желания подарък на дете или възрастен в неравностойно положение. Вижте кой за какво мечтае в списъка

  
https://www.burgas.bg/bg/info/index/1386За тези, които вече са осигурени подаръци от благодетели, срещу името им ще има отбелязано сърчице. Списъкът ще се актуализира в реално време. Желаещите да се включат ще могат предварително да отбележат на кого искат да купят подарък, за да се избегне дублиране на подаръци, като се обадят на тел. 056/825772 или на ел.поща info@gotoburgas.bg

Опакованите и поименно надписани подаръци ще трябва да се оставят в Туристическия информационен център на "Александровска" срещу Часовника.
Крайният срок на инициативата е 10 декември.

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 3729 последна промяна: 12:05:10, 04 декември 2018