Близо 800 деца ще участват в националния турнир „Футболни звезди на България"

четвъртък, 29 ноември 2018
Публикувано от: Мариета Ханджиева

Близо 800 деца от 5 възрастови групи ще вземат участие в националния турнир "Футболни звезди на България" Сезон Зима 2018. Мащабното футболно събитие ще се проведе от четвъртък  до неделя.

В турнира ще се включат отбори на "Левски" София, "Ботев" Пловдив, "Черно Море" Варна, "Берое" Стара Загора, "Добруджа" Добрич, "Арда" Кърджали, " Хасково", "Димитровград", "Етър" Велико Търново, "Делфините" Варна, "Арес" София, "Тича" Варна, "Пловдив сити", "Суперстарс" Пловдив, "Кронос" Пловдив, "Шампионите" Варна, "Сините Камъни" Сливен. Отборите от Област Бургас са: "Карнобат", "Айтос" и "Атлетик" Несебър, а  бургаските представители в турнира са домакините от ДФК "Звездичка" и ФК "Звезденбург", както и "Нефтохимик 1962" и "Бургас спорт".

Този път турнира ще се проведе на 5 различни места в града:

-  Мачовете за децата родени през 2011г. ще се играят в четвъртък на ВХТИ "Арена Театър на Мечтите" в двора на Университет "Проф.Д-р.Асен Златаров" , а в останалите дни от турнира в Спортна зала "Електра" в к-с. "Славейков"  улица." Янко Комитов" 16 А

- Мачовете за децата родени през 2010г. ще се играят на ВХТИ "Арена Театър на Мечтите" в двора на Университет "Проф.Д-р.Асен Златаров".

- Мачовете за децата родени през 2009г. ще се играят на Звездичка Арена в к-с "Славейков" до блок 165.

- Мачовете за децата родени през 2008г. ще се играят на "Каменица Арена" в к-с. Зорница (зад Окръжна болница). Любезни домакини са "Бургас спорт".

- Мачовете за децата родени през 2007г. ще се играят на Спортния Комплекс "Изгрев". Любезни домакини са "Нефтохимик 1962".

"Това издание  е едно от най-елитните,  които сме организирали досега, имайки предвид нивото на отборите участници в турнира", коментира Петър Алексиев, председател на ДФК "Звездичка".

Церемонията по награждаването на всички отбори ще се проведе  "Звездичка АРЕНА" в неделя в 13.00 часа.

По традиция националните турнири " Футболни Звезди на България" са под Патронажа на Кмета на град Бургас г-н Димитър Николов. 

 

Пълната програма на срещите в различните възрастови групи е в прикачените PDF файлове.

 

 

Още снимкиПоследни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 4362 последна промяна: 15:58:30, 03 декември 2018