Хората с увреждания в Бургас отбелязаха празника си с голям концерт

понеделник, 03 декември 2018
Публикувано от: Димитър Шишманов
Ден на хората с увреждания

С голям концерт в младежкия културен център беше отбелязан днес Международният ден на хората с увреждания. 

 

Представители на над 15 неправителствени организации, социални центрове и защитени жилища взеха участие в програмата. Всички те получиха грамота и статуетка от кмета на Община Бургас Димитър Николов. 

"Искам преди всичко да ви пожелая здраве, радост и успехи. В навечерието на празника на Бургас - Никулден, ви пожелавам да бъдете активни, да се гордеем с това, което успявате да постигате въпреки трудностите. В този момент искам да се обърна и към социалните работници - хората, които са винаги до вас и ви помагат. Пожелавам им да се трудят по същия начин с голям ентусиазъм и енергия", заяви кметът на Община Бургас. 

Гости на празника бяха омбудсманът на община Бургас Тодор Стамболиев, а символични домакини - дирекция "Социални дейности, здравеопазване и спорт". Заместник-кметът д-р Лорис Мануелян също поздрави участниците и благодари на екипа на дирекцията с ръководител Майа Казанджиева за усилената им работата.

Участниците в концерта показа своите певчески, танцови и актьорски умения. Те получиха силни аплодисменти от многобройната публика. 

 

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 2761 последна промяна: 10:07:33, 04 декември 2018