Творческата мрежа „БулевАРТ“ има нова и модерна интернет платформа

четвъртък, 20 декември 2018
Публикувано от: Радостин Рачев

Интернет страницата на артистичния проект на Община Бургас "БулевАРТ" - http://site.boulevart.bg/bg, е с изцяло обновена и модернизирана визия, предлагаща нови функционалности.

Модерната интернет платформа дава възможност на артистите да предлагат и да кандидатстват със свои проекти, което ще улесни значително връзката между бизнеса и творческите индустрии. Платформата ще е отворена за всеки участник в инициативата, който желае да публикува информация за предстоящо събитие или културна проява.

Освен с артистична и модерна визия, http://site.boulevart.bg/bg се отличава и с пълноценна функционалност на медиа за изкуство и арт инициативи, календар на събития и интерактивни възможности за комуникация с публиката.

В новия сайт на инициативата вече можете да намерите подробна информация за това кои са обектите и артистите, включени в Мрежата на сетивата, карта с интересните места, на които се случват публикуваните събития, как да участвате в нея и контакт с организаторите.

Творческата мрежа представлява пространство, където предприемачи със свободен дух и артистичният свят си подават ръка за създаване на общност със споделени ценности, която свързва хората и ги сплотява.

"БулевАРТ" подкрепя инициативи за намаляване употребата на пластмаса, използване на зелени алтернативи на пластмасовите изделия, разделно събиране на отпадъци, изхвърляне на биологични отпадъци в компост и др. Инициативата е отворена за съвместни проекти между културните и творческите индустрии и представителите на микро и малкия бизнес.

Предстои скоро участниците в артистичния проект да се увеличат с нови места и артисти, а с това ще се обогатяват и разнообразяват културните събития и прояви в града.

Повече информация за инициативата, можете да откриете още и в официалната фейсбук страница: https://www.facebook.com/BoulevartBurgas/

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 2594 последна промяна: 12:49:38, 22 декември 2018