Студенти поставят култовия мюзикъл „КОСА“ в Бургас

понеделник, 18 март 2019
Публикувано от: Радостин Рачев

Изживейте историята на бунтарите от 60-те, изпълнена с разтърсващи емоции и музика, и дайте път на светлината на 9 април от 19.30 часа в Културния дом на Нефтохимика.

"Коса" ("Hair") е дванадесетият мюзикъл, който "Broadway Performance Club" ("Клуб Бродуей") ще представи на българската публика тази пролет. Мир, любов, свобода, толерантност, щастие - тези думи описват духа на "Коса" - първият рок мюзикъл, който превръща контра културата в изкуство.

Проследете историята на група политически активни, дългокоси хипита, които мечтаят за "Епохата на Водолея" и се бунтуват срещу задължителната военна служба във Виетнамската война. Младият Клод Буковски е изправен пред дилемата: да постъпи в армията или да изгори повиквателната си... Ще отреже ли косата си героят на хипитата?

Клуб "Бродуей" към Американския университет в България е основан през 2007 г. от група студенти, запалени по мюзикъли. Всяка година ново представление се продуцира в АУБ. В мюзикъла участват около 30 студенти от различни страни. Всяко шоу е изцяло организирано от студенти - режисура, хореография и музика.

В главните роли зрителите могат да видят: Никола Миланов, Боян Златарски, Валентина Станева, Евгения Трифонова, Борис Дечев, Георги-Никола Траянов и Десислава Арнаудова.

Продуцент на мюзикъла е Николета Манчева, а режисьор - Елизабет Иванова-Гибсън. Хореографията е изготвена от Симона Янева, Алексия Коколиос и Йорго Чирияй, а вокалната подготовка е дело на Наталия Кокар и Яница Янакиева. Асистент-режисьори на продукцията са Леда Драгиева и Виктория Димитрова. Асистент -продуцент е Виктория Ангелова.

Най-успешният мюзикъл в историята на жанра ще бъде представен като концерт-спектакъл на английски език с български субтитри.

Билети на сайта на EpayGo, касите на EasyPay и касата на НХК.

 

Повече информация за спектакъла: тел: 0894/898 098.

Линк към ФБ събитието: https://www.facebook.com/events/2256476064410336/

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 9672 последна промяна: 13:50:52, 18 март 2019