В сряда в Бургас идва експертът по разделяне на двойки по домовете – Михаил Билалов

понеделник, 18 март 2019
Публикувано от: Радостин Рачев

Комедията "Разделям двойки по домовете" на Младежки театър "Николай Бинев" - София гостува в Бургас на 20 март, сряда, в зала НХК от 19.00 часа по покана на културна организация "Арт Мелпомена".

На сцената може да видите Михаил Билалов, Искра Донова и Николай Луканов, които с лек хумор и доза мистерия ви потапят в атмосферата на ежедневни проблеми и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.

Двама влюбени се срещат отново след седем години по много необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени. Ерик /Михаил Билалов/ професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация...

В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена.

Автор на спектакъла е Тристан Птижирар, а преводът от френски език е на Снежина Русинова-Здравкова. Режисьор е проф. Здравко Митков. Сценографията и костюмите са дело на Петър Митев. В ролите ще видите актьорите: Искра Донова, Михаил Билалов и Николай Луканов.

Билети може да закупите от касата на НХК.

 

За информация: тел.: 0898 420 537 - "Арт Мелпомена" - Бургас.

Последни новини

Обновиха и уличката „Охрид“

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1587 последна промяна: 13:58:01, 18 март 2019