Конкурс за авторска творба на тема „Корея - моето вдъхновение" организира Посолство на Република Корея и Община Бургас

сряда, 20 март 2019
Публикувано от: Мариета Ханджиева

Конкурс за авторска творба на тема "Корея- моето вдъхновение" организира Посолството на Република Корея в България,  Община Бургас и  Младежки културен център Бургас. Проявата е съпътстващо събитие към програмата на "Дни на Корея", които ще се проведат на 17 и 18 май.

Творбата трябва да бъде свързана със зададената тема, а специална награда ще бъде присъдена на творба/и на тема "Азбуките на Корея и България" . Участниците ще бъдат разделени на две възрастови групи - до 13-годишна възраст включително и над 13-годишна възраст. Размерите, които ще се приемат са А2 или А3 (творби, които са в различен размер няма да бъдат приемани). Организаторите не са поставили ограничения за материалите, които могат да се използват при изработка на творбата (рисунка, апликация или др.)Срокът за участие е  от 17 март до 30 април. Творбите ще се приемат на адрес: гр. Бургас, ул. "Гладстон" 39, Младежки културен център /за конкурса "Корея - моето вдъхновение". Журито ще бъде съставено от представители на Посолството на Република Корея. Наградените творби ще бъдат обявени по време на "Дните на Корея в Бургас", 17/18 май 2019г.Отличените творби ще бъдат изложени по време на "Дните на Корея в Бургас",  на 17 и 18 май 2019г.

Следните данни трябва да бъдат отбелязани на гърба на всяка творба (напечатани или изписани с печатни букви):Име, Фамилия, Възраст, Адрес/и-мейл/ телефон,Училище, Заглавие на творбата.

 

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 2860 последна промяна: 16:14:01, 20 март 2019