С пролетен бал в Бургас стартира кампанията „Роди дете в България“

четвъртък, 21 март 2019
Публикувано от: Димитър Шишманов
Кампания бебета

На 28.03.2019 г. от 19:00ч., в Гранд хотел "Приморец" - Бургас ще се проведе благотворителен бал, организиран от Фондация "Мечта за дете" и Фондация "Супер БЕБЕ". Тържественото събитие бележи старта на информационната кампания "Роди дете в България" за района на община Бургас. Целта на кампанията е да бъдат мотивирани младите двойки навреме да раждат деца, предвид възрастта като фактор за безплодието. Кампанията се провежда със съдействието на Община Бургас.

Заповядайте на Благотворителния Пролетен Бал в град Бургас с медийното партньорство на списание "Девет месеца"!

Водещ на събитието ще бъде Мисис Баба 2019г. Стефи Стаменова, известна като българската Шехерезада. А специален гост и лице на кампанията е младата майка на две деца и популярен влогър - Антоанет Пепе. Мотивиращи послания ще отправят нутриционистът Елена Терзиева, основател на Програма "Супер БЕБЕ" и Ивелина Рускова - основател на Фондация "Мечта за дете".  

Организаторите са подготвили изненади за гостите на събитието, томбола с награди и музикални изпълнения на бургаски таланти и още нещо, което сгрява сърцата на всеки бургазлия.

Целта на събитието е да се съберат средства за една бургаска двойка с репродуктивни проблеми, която ще бъде подпомогната финансово за инвитро процедура. Част от цената на куверта ще бъде заделена за каузата и на място ще се проведе благотворителен търг с творения на изкуството.

Цената на куверта е 75 лв. и включва вечеря с тристепенно меню и сума за каузата.

За закупуване на куверти и резервации: 08879 16615, 0887 22 6185

Каним всички радетели на каузата "За повече български деца" да споделим една позитивна и приятна вечер!

Още за кампанията може да прочетете на адрес: https://www.superbebe.bg/с-пролетен-бал-стартира-кампанията-р/

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 2575 последна промяна: 12:29:51, 21 март 2019