Ще чуем „Ъпсурт" и „Deep zone Project" на SPICE Music festival

вторник, 02 април 2019
Публикувано от: Мариета Ханджиева

* Екзотични специалитети и традиционни ястия от известни кулинарни гурута ще видим на Street food & Art Festival в Бургас

 

Знаковите хип-хоп звезди от "Ъпсурт" и  хаус бандата "Deep zone project" ще са част от най-новия музикален фестивал SPICE Music festival. Това обяви на пресконференция днес Николай Тодоров, организатор на събитето.

Ицо Хазарта и компания ще взривят сцената с най-големите си хитове на 9 август в петък, а "Deep zone project" на 10 август, събота.

Паралелно със SPICE Music festival ще се  провежда  и Street food & Art Festival от 7 до 11 август. Той ще бъде с вход  само на 9 и 10 август, когато  се провежда музикалният фест, тъй като ще бъде обособена фестивалната зона за музикалното събитие на пристанището.

Бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят, чрез разположените специализирани каравани и мобилни кухни, на ястия и специалитети от различни държави, като Виетнам, Япония, Тайланд, Турция, Гърция и т.н.

Street food & Art Festival също ще има сцена, на която, освен участия на музиканти, ще се изявяват популярни кулинарни блогъри и влогъри, известни гурме гурута от ТВ формати, както и популярни български звезди, за които тайнството на кулинарията е неизчерпаемо вдъхновение и  страст.

Неподозирани таланти ще демонстрира актьорът Филип Аврамов - Фицата, който ще се представи пред посетителите на феста в различно амплоа - заедно с групата си "Джинджифил", той ще излезе на сцената на Street food & Art Festival и ще демонстрира музикални умения, а после ще покаже и таланта си в кулинарията.

Друг специален участник във феста е Бате Енчо, който ще забавлява най-малките посетители на Street food & Art Festival в ролята на самурай, а после ще изненада присъстващите с японски специалитети.

 

 

 

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1746 последна промяна: 12:06:34, 03 април 2019