До 30 април можете да изпращате своите рисунки за конкурса на тема „Корея - моето вдъхновение"

петък, 12 април 2019
Публикувано от: Мариета Ханджиева
Конкурс за рисунка

До 30 април е крайният срок за изпращане на авторска творба за конкурса на тема "Корея - моето вдъхновение", организиран от Посолството на Република Корея в България, Община Бургас и Младежки културен център. Проявата е съпътстващо събитие към програмата на "Дни на Корея", които ще се проведат на 17 и 18 май.

Организаторите напомнят, че участие в конкурса може да вземе всеки, творбата трябва да бъде свързана със зададената тема, а специална награда ще бъде присъдена на творба/и на тема "Азбуките на Корея и България". Участниците ще бъдат разделени на две възрастови групи - до 13-годишна възраст включително и над 13-годишна възраст. Размерите, които ще се приемат са А2 или А3 (творби, които са в различен размер няма да бъдат приемани). Организаторите не са поставили ограничения за материалите, които могат да се използват при изработка на творбата (рисунка, апликация или др.). Срокът за участие е до 30 април. Творбите ще се приемат на адрес: гр. Бургас, ул. "Гладстон" 39, Младежки културен център /за конкурса "Корея - моето вдъхновение". Журито ще бъде съставено от представители на Посолството на Република Корея. Наградените творби ще бъдат обявени по време на "Дните на Корея в Бургас", 17/18 май 2019 г. Отличените творби ще бъдат изложени по време на "Дните на Корея в Бургас",  на 17 и 18 май 2019 г.

Следните данни трябва да бъдат отбелязани на гърба на всяка творба (напечатани или изписани с печатни букви): име, фамилия, възраст, адрес/и-мейл/, телефон, училище, ръководител, заглавие на творбата.

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1685 последна промяна: 11:57:54, 12 април 2019