Шеф Токев връчи сертификати за професионални умения на ученици от ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров"

понеделник, 15 април 2019
Публикувано от: Мариета Ханджиева

Шеф Андре Токев беше скъп гост на ученици, учители и ръководството на Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" в Бургас.

Целта на специалната му визита бе да връчи сертификати за придобити професионални умения на учениците, които миналото лято са практикували в негов туристически обект.

Шеф Токев изказа своите сърдечни благодарности към учениците за тяхното отлично представяне по време на работата им с него и благодари на учителите за високата професионална подготовка.

По време на гостуването си  шеф Андре Токев сподели част от своите професионални успехи и придобити умения по време на работата му в други европейски държави и подчерта, че трябва много упоритост и труд в пътя на изграждане на добрия професионалист. В разговора се очертаха някои от най - често срещаните проблеми при професионалното обучение, а така също се коментираха и възможните им решения.

"Най - важното за бизнеса в тази сфера е да обучи много внимателно и добре своите кадри, да ги изгради като отлични тесни специалисти, не само със знания, но и с точните и необходими умения", категоричен бе Токев.

Шеф Токев покани учениците отново да се присъединят към неговия екип за работа през лятото, като спомена, че имат голям избор в неговите ресторанти, които се намират на различни места в страната. Има вакантни работни позиции за готвачи, сервитьори, помощник - бармани и други. Срещата с ръководството, учители и ученици премина ползотворно, като се обсъдиха предстоящи съвместни инициативи, които ще бъдат от изключителна важност за всички.

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1495 последна промяна: 09:30:41, 16 април 2019