Регулират движението по бул. „Захари Стоянов“ спрямо сутрешния и следобедния пик

вторник, 16 април 2019
Публикувано от: Стефан Минчев

По нареждане на кмета Димитър Николов днес при изхода-входа на к-с "Меден рудник" се събраха всички експерти, фирми и институции с отношение към рехабилитацията на бул. "Захари Стоянов", която затруднява и забавя автомобилния поток.

Бе взето решение да бъде променен режимът на светофара при кръстовището на бул. "Захари Стоянов" с ул. "Георги Попаянов", съобразно натоварванията през различните часове на деня.

Чрез временната сигнализация, поставена на пътното платно, в сутрешните часове, когато хората масово излизат от комплекса, лентата за движение ще бъде уширявана в посока Пътен възел Юг. Когато в късния следобед те се прибират към домовете си, ще се случва обратното, движението ще бъде уширявано в обратната посока - към "Меден рудник".

Изброените мерки за облекчаване на трафика влизат в сила още от днес, а ремонтът продължава с повече активност и по-стриктен контрол. В часовете с голямо натоварване движението се регулира на място и от служители на ОД на МВР-Бургас.

Ремонтът на бул. "Захари Стоянов" е труден, но необходим и полезен. Спазвайте знаците и временната сигнализация, пазете себе си и другите на пътя!

 

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1776 последна промяна: 15:59:08, 16 април 2019