Днес е финалът на мъжкото първенство по водна топка в плувен комплекс "Парк Арена ОЗК"

неделя, 21 април 2019
Публикувано от: Стефан Минчев

Този уикенд в Бургас ще бъдат разпределени медалите в държавното първенство по водна топка за мъже. В събота и неделя (20-21 април) в басейн "Парк Арeна ОЗК" са двубоите от финалната четворка в шампионата. Три от мачовете ще бъдат предавани пряко по БНТ 3.

Зрителите в цялата страна ще имат възможност да наблюдават директно двата полуфинала в събота. От 17,30 ч. е варненският сблъсък между "Аква Спорт" и КПС "Варна". А от 19 ч. един срещу друг излизат столичните "Локомотив Никола Нанов" и ЦСКА. Този мач е най-напрегнатият в българската водна топка в последното десетилетие. За последните 10 години ватерполистите на ЦСКА са спечелили 4 титли при мъжете, а "Локомотив Нн" - 3, но сред тях са и последните два шампионата през 2017 и 2018 г.

В неделя от 15 ч. е мачът за третото място, а финалът по програма е насрочен за 17 ч. Двубоят за титлата също ще бъде излъчен в пряк ефир от БНТ 3.

Българската федерация по водна топка апелира към приятелите на спорта в Бургас и по-специално към членовете и състезателите на трите бургаски клуба по водна топка - "Черноморец", "Нептун" и КВС "Бургас", да посетят мачовете на "Парк Арена ОЗК" и да създадат хубава атмосфера за срещите, които се очертава да бъдат много интересни.

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1193 последна промяна: 12:37:18, 21 април 2019