„Звездичка“ и „Звезденбург“ участваха в международен турнир в Украйна

вторник, 07 май 2019
Публикувано от: Димитър Шишманов
1

Бургаските клубове "Звездичка" и "Звезденбург" участваха в силен международен турнир за деца в Украйна. Традиционната надпревара се проведе във Виница и е за деца, родени през 2009 година.

30 отбора от шест държави се включиха в турнира с най-добрите си състезатели. Двата бургаски отбора преодоляха успешно груповата фаза. "Звезденбург" достигна до борба за третото място, където загуби срещу "Ворскла" - Полтава.

Треньор на "звездичките" е Георги Цъцаров, а популярния футболист от близкото минало и настоящ треньор Тодор Киселичков е помагал на отбора.

Междувременно една от селекциите на "Звездичка" - родени през 2007 година, е на крачка от класиране за финалите в националното първенство за тази възраст. Отборът победи прекия си конкурент в областното първенство - "Черноморец", и води с шест точки три кръга преди края. В национален турнир за родени през 2011 година във Варна "Звездичка" спечели третото мястото след положителен баланс в срещите и победа в малкия финал срещу "Шампионите" /Варна/ с 2:1.  

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 981 последна промяна: 14:56:36, 07 май 2019