Бургаските брейкъри THE NEXT CREW отново на върха

четвъртък, 23 май 2019
Публикувано от: Димитър Шишманов
1

Бургаските брейкъри THE NEXT CREW, с ръководител Христо Андонов, се завърнаха от регионалния кръг на най - престижното брейкденс състезание в света Battle Of The Year Balkans, което за поредна година се проведе на 18 май 2019 г. в Солун, Гърция. Нашите шампиони защитиха титлата си и отново са първи на crew battle kids и вече са шесткратни безапелационни победители. Брейкърите спечелиха първо място и в категория хореография джуниър формация до 15 г. В индивидуалните битки 1 vs 1 B-girl solo battle B-girl Firebird Пламена Георгиева спечели първото място в надпреварата. При индивидуалните битки 1 vs 1 B-boys solo battle kids до 12 години втори стана B-boy BeaZt (Константин Шарапчиев). Победителите от формацията директно се квалифицират за състезанието Battle of The Year в Монпелие през октомври тази година.

 

Изпълненията на състезателите бяха оценявани от световноизвестните съдии Bojin (Taiwan), Lil Zoo (Morocco) и Moy (USA). За музиката на батълите се погрижиха Dj Amazeme и Dj RawKuts.

 

* Battle Of The Year съществува от 1991 г. и се провежда в Франция и Германия, като първоначално се е зародило като ъндърграунд събитие, но бързо набира популярност и се превръща в световен шампионат. Сега се посещава от повече от 15 000 души годишно и се снима от най-големите музикални телевизии - MTV и MCM.

 

 

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1091 последна промяна: 13:05:06, 23 май 2019