Кампанията „От мама за мама“ отново ще подкрепи бургаски родители в затруднение

четвъртък, 30 май 2019
Публикувано от: Стефан Минчев

За втора поредна година в Бургас ще се проведе благотворителната кампания от "От мама за мама", която има за цел да подпомогне бургаски семейства в неравностойно положение.

Миналата година тя успя да помогне на 30 семейства, като в даряването се включиха родители не само от Бургас, а и от цялата страна.

Кампанията ще се осъществи в рамките на тазгодишното издание на изложение "Бебе Зона", което ще се проведе на 22 и 23 юни в Експозиционен център "Флора".

От своето първо издание "Бебе зона" се наложи като изложение с кауза, което помага на майки, изпаднали в затруднение.

Ето как можете да се включите в кампанията:

На територията на изложението ще бъде разположен пункт, на който желаещите да помогнат ще могат да оставят своите дарения. Дори най-малката помощ е от значение и ще бъде приета с признателност. Даренията могат да бъдат под формата на стоки от първа необходимост /памперси, шишета, биберони, дрехи, колички, проходилки, играчки и др., казват организаторите.

Условия за дарените стоки: 
Да са подходящи за деца от 0 до 3 годинки.
Да са с ненарушена цялост на опаковките и в срок на годност, ако се отнася за козметика или храни. 
Да са чисти, запазени и без видими дефекти, ако се отнася за дрехи и обувки.
Да са здрави и годни за използване, ако се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и др.

Пунктът ще е отворен от 10:00 до 19:00 часа през първия ден и от 10:00 до 16:00 часа във втория ден в двора в Експозиционен център "Флора".

 

"Бебе Зона" е специализирано търговско изложение, предназначено за бременни жени и семейства с малки деца. И през двата дни посетителите ще имат възможността да тестват и закупят продукти и услуги директно от водещи производителите и вносителите на детски стоки и услуги.

 

Изложението ще бъде съпроводено и от двудневен лекционен курс за бъдещи родители на Училище за бременни и родители "Мама знае най-добре".

 

Много игри с награди очакват посетителите и на самите щандове на изложителите, където, освен да печелят, ще могат да пазаруват с отстъпки. Две големи награди ще бъдат разиграни и в края на двата дни на изложението - ваучери за покупка на стойност 400 и 500 лв., осигурени от местна и национална търговски вериги за детски стоки и услуги. Единственото условие за участие в големите томболи е да попълните формуляр на място и да присъствате по време на тегленето.

 

Организаторите са помислили и за най-малките си посетители, които ще изненадат с двудневен маратон от забавления под формата на детски работилници и забавни образователни игри.

Кампанията се осъществява с подкрепата на Община Бургас.

Подробна информация за изложение "Бебе Зона" може да намерите тук: http://bit.ly/2VklN6n и тук: http://bit.ly/2JhLgvx.

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 765 последна промяна: 10:07:19, 30 май 2019