Запознайте се с най-новите тенденции при покупката и продажбата на недвижима собственост на 7-8 юни в „Имоти Експо – Бургас“

четвъртък, 06 юни 2019
Публикувано от: Радостин Рачев

За пета поредна година Регионалната структура на Национално Сдружение Недвижими имоти събира под едни покрив водещи фирми в областта на недвижимите имоти. Традиционно изложението, което тази година ще се проведе на 7 и 8 юни от 10.00 часа в Експо център "Флора", се посещава от стотици жители и гости на Бургас и региона. Пресконференцията ще бъде от 11.00 часа.

Участниците, които градят заедно професионалния пазар в България ще Ви информират за настоящото състояние на пазара, както и за възможностите за кредитиране при покупка на недвижим имот.

Посетете "Имоти Експо - Бургас", за да получите най-точна представа на пазара и тенденциите в неговото развитие. Не пропускайте тази възможност, ако в плановете Ви  присъства идеята за покупка или продажба на имот! Специализираните съвети и консултации в сложния процес по придобиване и продажба на недвижима собственост директно от експертите от НСНИ, биха Ви помогнали да осъществите Вашата идея и да вземете най-правилното решение за нейната реализация.

"Имоти Експо - Бургас" се организира със съдействието на Община Бургас и Бургаска Търговско - Промишлена Палата. Генерален спонсор на събитието е Банка ДСК.

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 517 последна промяна: 09:44:38, 06 юни 2019