Започва летният езиков лагер за отличените в състезанието по английски език за втори клас

петък, 31 май 2019
Публикувано от: Радостин Рачев

На 3-ти юни започва летният езиков лагер, организиран от Община Бургас и Центъра за подкрепа и личностно развитие за учениците, отличени в първото състезание по английски език за втори клас "We love English", в което взеха участие 531 ученици от 28 училища.

На второ място бяха класирани 27 второкласника, които получиха сребърен медал и езиков лагер, който стартира на 03 юни /понеделник/ в 9.00 часа и ще продължи до 21 юни /петък/. Децата ще изучават английски език, посредством учебни материали, интерактивни уроци и разнообразие от дидактически игри.

Лагерът включва еднодневни екскурзии до Плиска, Аква Калиде  - Ветрен и Зоопарк Бургас. Предвидени са ежедневни мероприятия в града - галерии, музеи, културни забележителности, арт-работилници, посещение на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", Авиомузей и много други. На финалния ден от лагера - 21.06.19г./петък/, за децата ще бъде организирано заключително парти с аниматор.

На III-то място бяха класирани 24 ученика. Те бяха наградени с езиков курс по английски език, в рамките на  36 учебни часа, който ще стартира също на 03 юни от 9.30 часа в ОУ "Ал. Г. Коджакафалията". Осигурени са помагала, предварително избрани и одобрени, както и квалифициран преподавател.

Наградите продължават с отборно първо място за СУ"Св.св. Кирил и Методий", награда образователна еднодневна екскурзия получава ОУ"Елин Пелин" , която ще се осъществи на 03 и 04 юни до градовете Плиска и Котел.

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1237 последна промяна: 14:00:46, 31 май 2019