Топ лица от бургаските медии дефилираха в екстравагантни тоалети под открито небе

събота, 01 юни 2019
Публикувано от: Анелия Казакова

 

 

Женя Петкова, Лора Стаматис, Мануела Янева, Боряна Тенчева и Надежда Гендова са красивите бургаски журналистки, които прегърнаха  каузата да рециклират с фантазия и показаха завидни модни умения пред десетки бургазлии , събрали се да видят вълнуващата модна колекция. Компанията от смели дами допълниха очарователната бургаска изпълнителка Преслава Минасян, Таня Анестиева и Мисис Бургас' 2018 - Вержиния Иванова. В проявата взеха  участие още талантливата Агуая и Сара Рунчева.

Впечатляващото модно ревю показа дрехи и аксесоари от рециклирани материали - хартия, найлон и метални капачки. "Корона" от електрикави пластмасови чаши създаде истински фурор сред гостите и се превърна в любим аксесоар за снимки и селфита.

Специален гост на събитието бе зам.-кметът по Европейски политикии и околна среда, Руска Бояджиева.

 

 За доброто настроение на всички гости се погрижи DJ Saffo с парти микс от хаус музика, а чаровната усмивка Дияна Бедросян влезе в едно от любимите си амплоа - това на водещ.

 

Организаторките - Радовеста Стюърт , дизайнерката Михаела Бошева и Женя Гайтанджиева  благодариха за подкрепата на бургаските журналистки и призоваха хората да мислят екологично.

Фестивалът "Рециклирай с фантазия" се организира от Община Бургас по повод "Европейския ден на морето" и "Зелени дни в Бургас".

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 2112 последна промяна: 23:41:33, 01 юни 2019