Община Бургас организира голям спортен празник "Да се движим заедно" по случай Международния Олимпийски ден

сряда, 19 юни 2019
Публикувано от: Мариета Ханджиева

Община Бургас организира голям спортен празник под мотото "Да се движим заедно" на 23 юни пред Пантеона. Проявата е посветена на  Международния Олимпийски ден и ще започне в 9 часа.

Събитието  "ДА СЕ ДВИЖИМ ЗАЕДНО" е  част от програма "Активни и здрави" под егидата на  "НЕСТЛЕ ЗА ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2019" и кампанията "Дишай съзнателно. Избери кислорода" на ОБЩИНА БУРГАС.

Каним всички - малки и големи. Всички желаещи да се насладят на  сутрешно движение и леко тичане.

Елате, да се движим заедно, тичайки, на кънки, с ролери, с велосипеди, с колички, с домашни любимци, всеки е добре дошъл.

Да се движим заедно е забавно. Мероприятието е с цел да се популяризира здравословния и активен начин на живот и съзнателното дишане.

Първите регистрирали се 300 участника получават подарък - фланелки. Регистрацията става с попълване на регистрационна форма.

 

Маршрут на движението:

Стартът е на ПАНТЕОНА, преминава се през Експоцентър "ФЛОРА" и се финишира, отново на ПАНТЕОНА, където ще бъде запален Олимпийският огън от младежката олимпийска шампионка по акробатика Мариела Костадинова.

Програмата включва също и откриване на новите активни зони, където ще се провеждат открити тренировки  по йога, стречинг, крос тренинг, бойни изкуства, танци.

За участие в събитието може да се регистрирате на следните адреси:

За участие: bit.ly/da-se-dvijim-zaedno
Доброволци: http://bit.ly/da-se-dvijim-zaedno-d

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1614 последна промяна: 16:48:41, 19 юни 2019