Инициативата „Списание 8 на живо“ идва в Бургас на 21 юли

петък, 19 юли 2019
Публикувано от: Радостин Рачев

* В събитието ще научите каква е космичната география на древните българи, какво трябва да знаем за нашите деца, залепени за екраните и какви послания ни е оставил Петър Дънов

 

Инициативата "Списание 8 на живо" ще гостува в Експо център "Флора" в Морската градина на Бургас на 21-ви юли от 18.00 часа. Това е 9-то издание на формата, което се провежда два пъти годишно. В него изявени автори на списанието разказват увлекателно пред публика за свои проучвания, убеждения, практики, свързани с наука, приключения, езотерика, здравословен начин на живот, алтернативна медицина и история.

От 18.00 до 22.00 часа в Експо център "Флора" петима автори на "Списание 8" ще изнесат пред бургазлии вдъхновяващи лекции.

Посетителите ще могат да чуят най-мощния глас на планетата, според Гинес - певицата Смиляна Захариева, която ще огласи цялата Морска градина на Бургас.

Христо Смоленов ще говори за космичната геометрия на древните българи. От дълбока древност нашите предци са познавали златното сечение, а мерните единици в Шумер и Древен Египет имат общ прототип, роден в нашите земи хиляди години преди пирамидите.

Какви послания е отправил  Петър Дънов към народа ни ще ни разкажат Галя Герасимова и Андрей Грива с презентацията - "Учителят Петър Дънов за България и българите." От тях ще научите как учението на световно признатия мъдрец е проникнато от българския дух и защо българите имаме специално място и мисия на Земята.

"Децата пред екрана" е темата на лекцията на Любов Миронова. Тя ще даде отговор на много горещи въпроси, като например кога да дадем на детето смарт телефон, таблет, компютър. Добре ли е за бебетата да имат екранно време и храненето на малките пред включен телефон, удобство ли е или бомба със закъснител.

"Списание 8 на живо-Бургас" се провежда с подкрепата на Община Бургас,  "Бургаски пазари" и  фирма "Кроношпан", а входът е свободен.

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 2286 последна промяна: 17:26:45, 19 юли 2019