METALHEAD BEER FEST ви очаква и днес в парк “Минерални бани“

неделя, 04 август 2019
Публикувано от: Стефан Минчев

Днес, неделя, е вторият и последен ден от първото издание на METALHEAD BEER FEST. Истинско предизвикателство беше за организаторите да обслужат всички посетители вчера, тъй като интересът надмина предварителните очаквания, и да се справят с настроенията на времето - дъжд и ураганен вятър в рамките на трийсетина инфарктни минути. Но всичко мина добре, отзивите са положителни, а новият фестивален ден стартира при следната програма:

 

12.00 - Hand made market;

12.00 - Игри и демонстрации на ръгби клуб "Моряците";

14.00 - Начало на бирените дегустации от 10 български, крафт пивоварни;

15.00 - Детски хепънинг с работилница за слайм, рисуване с флумастери, рисуване с тебешири на асфалт, кът с игри и други;

18.00 - 19.30 - Сцена - група G.A.N.G;

20.00- 21.30 - Сцена - група Saltfield.

 

Фестивалът предлага богато разнообразие от крафт бира, рок музика, арт работилници и забавления за деца. Организатори на събитието са пивоварната METALHEAD BREWERY и Община Бургас. Можете да стигнете до парк "Минерални бани" с градски транспорт, автобус №3. Но планирайте добре отиването и връщането си, тъй като днес е неделя и автобусите са през час. Тук можете да разгледате маршрута и разписанието на тройката:

http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=5680

 

Нека родителите не оставят децата си без надзор във фестивалната зона, тъй като местността все пак е гориста. И внимавайте да не предизвикате пожар с незагасена цигара!

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1922 последна промяна: 19:07:52, 04 август 2019