Футболни легенди уважиха 100-годишния юбилей на “Черноморец”

неделя, 04 август 2019
Публикувано от: Димитър Шишманов

Демонстративният мач между легенди на българския футбол и звезди, носили екипа на бургаския "Черноморец", бе кулминацията на честванията, посветени на 100-годишнината от създаването на клуба.

Преди началото на срещата с почетни значки бяха отличени клубни легенди и деятели на "Черноморец". Кметът Димитър Николов връчи почетен плакет на клубното ръководство от името на Община Бургас. Той отбеляза, че през годините екипа на бургаския клуб са носили много големи имена, оставили диря в родния футбол.

"Благодаря на всички родители, които насърчават децата си да тренират и ги подкрепят в тяхното развитие. Пожелавам много успехи на "Черноморец" и нека скоро той се завърне отново в елитния футбол", допълни Димитер Николов.

От ръководството на Българския футболен съюз връчиха на кмета Николов значка и почетен плакет по повод вековния юбилей на "Черноморец".

Преди първия съдийски сигнал с минута мълчание бе почетена паметта на починалите футболисти от клуба.

Срещата бе наблюдавана от близо 2 000 души. На трибуните присъстваха народни представители, общински съветници, представители на ръководството на "Черноморец", спонсори на клуба и членове на Българския футболен съюз.

 

 

 

 

Още снимки


Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 935 последна промяна: 21:58:26, 04 август 2019