Танцова компания "Фрея"представя с благотворителна цел миниатюрата "Гония" в НХА- Бургас

сряда, 07 август 2019
Публикувано от: Мариета Ханджиева

"Гония" е събитие за съвременно изкуство, провокирано от нуждата на млади артисти да разгърнат и обединят творческия си потенциал, чрез екстравагантни инсталации и сценични изяви.

Танцьорите от ТК "Фрея" ще ви превеведат през смели интерпретации на танцовото изкуство, покрай импровизационен театър, до кулминационната танцовата миниатюра "Гония". Впуснете се в авантюра, изследвща вдъхновението и експерименталността, които младите таланти сътворяват на сцената за съвременно изкуство в град Бургас.

Събитието е с благотворителна цел. Даренията ще бъдат оползотворени чрез подобряване на работните условия, в които творят таньорите от ТК "Фрея" с председател Диляна Бахматова.

Билети ще може да закупите в края на събитето на принципа "Билет за изход", чрез който всеки зрител оценя колко близка е работата на младите артисти до сърцето му и избира стойността на своето дарение.

Събитието ще се състои във филиала на НХА, с любезното съдействие на БНР, под музикалния съпровод на изявени ученици от НУМСИ"Проф.Панчо Владигеров" и Асен Хайдутов и и доброволческа помощ.

 

Програма:

19:30-20:30 - посрещане на гости, жива музика и разглеждане на инсталации

20:45-21:15 - движенчески импровизационен театър с жива музика

21:15-21:30- представяне на късометражния филм "Инкарнация"

21:30-22:10 - съвременен танцов спектакъл на ТК "Фрея" - "Гония"  с хореограф Диляна Бахматова

 

 

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1952 последна промяна: 12:19:23, 07 август 2019