Динамичен екшън с българска връзка можете да гледате в неделя в Туристически комплекс „Акве Калиде“

вторник, 20 август 2019
Публикувано от: Радостин Рачев

Динамичен екшън с българска връзка можете да гледате тази неделя в Туристически комплекс "Акве Калиде". Лентата на режисьора Милош Аврамович - "Южен вятър", е обявен за филм № 1 на Сърбия. Прожекцията му е на 25-ти август с начален час 21.30. Осигурен е извънреден градски транспорт от Туристически комплекс "Акве Калиде" след 23.30 часа.

Копродукцията Сърбия-България, в която ще видите актьорите Ивайло Захариев, Драган Белогърлич, Христо Шопов, Йована Стоилкович, започва с българска сватба в погранично село. Актьорът Милош Бикович, известен на българската публика от руския сериал "Хотел Елеон", тук се превъплъщава успешно в образа на лошото момче Петър Мараш, което обаче още не е изгубило мечтите и принципите си. В живота на Петър Мараш - член на белградската автомобилна мафия, нещата започват да се нареждат. Той напуска дома на родителите си и се мести в нов апартамент с приятелката си София. Член е на клана, ръководен от опитния бос, известен като "Царя" и всичко върви добре. Работата се върши гладко, парите стигат за всички и си нямат проблеми с полицията. Всичко ще се промени, когато Мараш открадва грешната кола и влиза в конфликт с прословут нарко клан.

Очаквайте един балкански сюжет с холивудски почерк. Динамичен екшън, който държи в напрежение през цялото време. Филмът не се препоръчва за лица под 14 години.

Таксата за вход е 5 лв. Билети можете да закупите от ТК "Акве Калиде", ТИЦ - Часовника, Автогара ЮГ и Магазия 1.

Последни новини

Всички новини
свали като pdf разглеждания: 1128 последна промяна: 14:01:00, 20 август 2019